Skip to content

Airconditioning

Airconditioning

Ten Have biedt enkel A-merk airconditioningssystemen aan welke bekend staan om zijn efficiency, duurzaamheid en een lange levensduur. Bovendien zijn deze systemen fluisterstil.

De keuze in verschillende type airconditioningssystemen is ruim, denk aan een split-, een multisplit- of een VRF systeem. Deze systemen zijn op hun beurt weer te koppelen aan verschillende typen binnendelen;
wand-, vloer-, cassette- of sattelietmodellen. Met deze units kunt u de betreffende ruimte(n) comfortabel en snel koelen, maar ook verwarmen, filteren en ontvochtigen.

Systemen als een mobiele airco of monoblocs bieden een uitkomst als er vanwege esthetische of technische redenen geen mogelijkheid is om een buitendeel te plaatsen. We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van airconditioningsystemen voor zowel de zakelijke als de particuliere markt.

Of het nu om uw winkelruimte, woonhuis, kantoorruimte, serverruimte, restaurant, showroom, sportschool, kinderdagverblijf, werkplaats of magazijn gaat, voor elke ruimte is een passende oplossing.

Ten Have geeft u graag passend advies waarbij we verder kijken dan alleen de aanschafprijs. We houden onder andere rekening met energie-, afschrijving- en exploitatiekosten.

Waarom Kiezen voor Ten Have?

Adres

Pampuslaan 60, 1382 JR Weesp

Erkend dealer van: