Leen Bakker

Leen Bakker

Leen Bakker

Voor onder andere het filiaal gevestigd aan de Sijsjesbergweg te Amsterdam heeft Ten Have Installatie een deskundige rol vervuld met betrekking tot advies, ontwerp en realisatie van de complete W-installatie. In dit filiaal is gekozen voor een HVAC installatie gekoppeld aan een gebouwbeheersysteem. Deze installatie is voorzien van satellietunits gekoppeld aan airsocks, luchtgordijnen en casetteunits.

 

Yoga Today

Yoga Today

Yoga Today is gevestigd in het centrum van Weesp in de voormalige rooms-katholieke kerk.

Je kunt bij Yogatoday terecht voor het beoefenen van diverse yogastijlen vanuit de visie dat iedereen andere behoeften heeft en anders is gebouwd. Centraal staan gezondheid, welzijn, vitaliteit, rust, respect, vrijheid en plezier. Alle docenten zijn nationaal en/of internationaal gekwalificeerd.

 

Voor deze bijzondere locatie heeft Ten Have Installatie de complete W-Installatie mogen realiseren.

Er is in deze ruimtes gekozen voor een verwarmingsinstallatie gekoppeld aan vloerverwarming om daarmee de koudestraling uit de vloer weg te nemen. Daarbij het plaatsen van een plafondluchtverhitter ter ondersteuning van de verwarming. Tot slot een WTW installatie ten behoeve van de ventilatie en warmteterugwinning.

Stork & Albrecht

C.T.J van Vliet

Stork & Albrecht

Stork en Albrecht is een jong en dynamisch bureau met veel ervaring gevestigd aan de Rijnkade te Weesp. Het bureau werkt nauw samen met deskundigen in de bouw om een totaalconcept te kunnen aanbieden gericht op hoge service voor een marktconform tarief. Door de flexibele organisatie structuur is het bureau in staat om grote en kleine projecten goed uit te voeren.

 

Ten Have Installatie heeft voor de kantoorruimte gevestigd aan de Rijnkade een luchtwaterwarmtepomp installatie ten behoeve van koeling en verwarming met gekoppelde kruisstroomwisselaars voor ventilatie en warmteterugwinning gerealiseerd.

Dit systeem is eveneens gekoppeld aan satellietsunits en vloerverwarming voor een optimaal comfort. Tijdens dit project is tevens het sanitair geleverd en gemonteerd.

Stern – Ford

Stern - Ford

Stern - Ford

Bij de Stern Ford dealer gevestigd aan de Klokkenbergweg te Amsterdam kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, bedrijfswagen, occasion, service & onderhoud, private lease of zakelijke lease.

 

Voor deze Stern vestiging te Amsterdam heeft Ten Have Installatie de huidige W-installatie gerenoveerd door middel van energiezuinige oplossingen toe te passen.

Er is onder andere gekozen voor een luchtbehandelingskast met warmtewiel. Door de toepassing van het warmtewiel wordt de warmte uit de afzuiglucht afgestaan aan de koude verse lucht waardoor de mechanische opwarming nog maar gedeeltelijk nodig is, wat resulteert in een hoog rendement.

De huidige warmtepompinstallatie ten behoeve van koeling en verwarming in de showroom is vervangen voor een energiezuinigere variant.

Stern – Mercedes-Benz

Stern - Mercedes-Benz

Bij de Stern – Mercedes–Benz dealer gevestigd aan de Burgemeester Stramanweg te Amsterdam kunt u terecht voor de aankoop van een nieuwe auto, bedrijfswagen, occasion, service & onderhoud, schadeherstel, private lease of zakelijke lease.

 

Voor deze Stern vestiging heeft Ten Have Installatie een complete luchtbehandelingsinstallatie met warmteterugwinning geadviseerd, ontworpen en gerealiseerd ten behoeve van de showroom.

Aan deze installatie is eveneens een koudwatermachine gekoppeld voor het koelen van de ruimte met als doel het afvlakken van de temperatuurtopppen in het dagelijkse temperatuurverloop.

Ten behoeve van de kantoren en de receptie is een VRF (Variable refrigant Flow) systeem gerealiseerd voor het koelen en verwarmen van deze ruimten.

 

C.T.J. van Vliet Exploitatie

C.T.J. van Vliet Exploitatie

Voor het bedrijfspand aan de Rijnkade te Weesp heeft Ten Have Installatie een luchtwaterwarmtepomp installatie ten behoeve van koeling en verwarming met gekoppelde kruisstroomwisselaars voor ventilatie en warmteterugwinning gerealiseerd.

Dit systeem is eveneens gekoppeld aan satellietsunits en vloerverwarming voor een optimaal comfort. Tijdens dit project is tevens het sanitair geleverd en gemonteerd.

Wispe Brouwerij

Wispe Brouwerij

De Nederlandse brouwerijhuurder Wispe brouwt haar bieren biologisch en voert het EKO-keurmerk.

Haar eigen brouwerij met proeflokaal is gevestigd in de Laurentiuskerk te Weesp.

Voor deze prachtige locatie heeft Ten Have Installatie de complete W-installatie gerealiseerd.

Naar aanleiding van de ventilatieberekening is er gekozen voor een energiezuinige WTW installatie ten behoeve van ventilatie en warmteterugwinning.

De vloerverwarming is geplaatst om de koude straling uit de vloer weg te nemen en zorgt daarmee voor comfort in het proeflokaal, deze vloerverwarming is gekoppeld aan een HR CV ketel.

De twee plafondluchtverhitters welke geplaatst zijn dienen als ondersteuningsventilatoren en zorgen ervoor dat de temperatuur op de begane grond alsmede op de vide van het proeflokaal aangenaam zal zijn. Verder zijn deze ondersteuningsventilatoren van belang voor het brouwproces welke plaatsvindt op de 1e verdieping.

Laurentiuskerk

Laurentiuskerk

De Sint-Laurentiuskerk is een voormalige rooms-katholieke kerk aan de Herengracht 16 te Weesp. Het kerkgebouw is een gemeentelijk monument en is getransformeerd naar verschillende nieuwe functies zoals een brouwerij met winkel, een proeflokaal van de Wispe Brouwerij, een yogastudio, twee appartementen en een hotelkamer.

Ten Have Installatie heeft voor dit bijzondere project een mooie rol mogen vervullen met betrekking tot advies, ontwerp en realisatie van de complete W-installatie in opdracht van C.T.J. van Vliet Exploitatie.